۱۳۹۵ دی ۱۳, دوشنبه

optimizacija za tražilice -ba



Search Engine Optimization (na engleskom jeziku: Optimizacija za pretraživače), SEO za kratke (na engleskom jeziku: SEO), proces za poboljšanje vidljivosti web stranice ili web stranice u rezultatima tražilice prirodno ili algoritama. U principu, očekivanja, najviše i najčešće lokaciji u stranici s rezultatima pretraživanja, više posjetitelja kroz tražilice kovanog. "SEO" može ciljati različite vrste pretraživanja, uključujući pretraživanje slika, lokalno pretraživanje, video pretraživanje, akademski pretraživanje, vijesti pretraživanje i industrija-specifične vertikalne tražilice.
je još jedan SEO taktiku. Cijela "SEO" znači tražilice optimizacija je.
sadržaj

    
1 Povijest
    
2 povezane sa tražilice
    
3 Metode
        
3.1 Indexable
        
3.2 izbjegavaju puzanje
        
3.3 povećanje u vodstvu
    
4 bijele kape u odnosu na crne kape
    
5 kao marketinške strategije
    
6 međunarodnim tržištima
    
rekord 7 prava
    
8 Vidi također
    
9 izvora
    
10 Reference
istorija
Od sredine 1990-ih da je prvi tražilice prvi pretraživati ​​internet, Webmaster i provajderi sadržaja počeo optimizaciji sajtova za pretraživače, odnosno. U početku sve to Webmaster treba da uradi je da dostavi adresu stranice na različite motore koji je "pauk" da "puzi" poslalo stranice, ekstrakt linkove na druge stranice u stranicu i vratiti informacije se nalaze na stranici da pomogne indeks najnovije. Proces uključuje pauka preuzimanja stranice i skladištenja na serveru tražilicu i drugi program, poznat kao indekser, izvlači različite informacije o ekranu, informacije kao što su riječi sadrži i gdje se oni nalaze na stranici . , A težina za određene riječi, i svi linkovi na stranici sadrži, koje su potom na puzi kada drugi je na dnevnom redu.
Webmasteri počinju da prepoznaju vrijednost vašeg sajta i rangira visoko u rezultatima tražilice su uključivanje u tom smislu, ne-destruktivne i destruktivne hakera koji rade u tražilice optimizacija pruža.
Prema jednom industrije analitičar Danny Sullivan, optimizacija fraza tražilice vjerojatno je korištena u 1997. Dana 2. maja 2007. godine, Jason Gmbrt pokušao uvjeriti ured zaštitni znak tog procesa Arizona "SEO" uključuje manipulaciju ključnih riječi, a ne marketing usluga i tako da je pojam "SEO" kao registrirani zaštitni znak. Razmatranje advokat, tvrdi da je njegov nekoherentni "kada" SEO "ne može se zaštitio jer se odnosi na opći proces manipulacije ključnih riječi, može biti znak pružanje marketinških usluga u oblasti kompjutera."Slika rezultate pretrage motor stranicuPrimer Rezultati tražilice
Rane verzije pretraživanje algoritama da informacije koje Webmasteri kao ključne riječi meta tag, ili indeks datoteke u motorima kao Ayalayvb oslanjaju. Meta tagovi daju vodič za sadržaj svake stranice. Međutim, koristeći meta podataka na index stranicama je manje pouzdan jer je izbor ključnih riječi u meta tag Web stranice potencijalno može biti neprecizan prikaz stvarnog sadržaja sajta. Podaci netačne, nepotpune i nekonzistentna u meta tagova mogao Page Rank za irelevantna pretraživanja. davaoci web sadržaja i manipulisali niz atributa u HTML izvor da poboljšaju svoje rang stranice u tražilicama.
Sa naglaskom na faktore kao što su gustoća ključna riječ, koja je isključivo pod kontrolom webmaster, rano tražilice bolovao od zloupotrebe i manipulacija. . Pošto se određuje uspjeh i popularnost tražilice kroz svoju sposobnost da proizvede više relevantnih rezultata za bilo koju pretragu, lošeg kvaliteta ili nebitno rezultati pretrage moglo dovesti korisnicima da pronađu druge izvore za pretraživanje. Tražilice odgovorio razvoj kompleksa rang algoritam, koji faktori su najviše interesa za mrežnim administratorima i manipulaciju malo teže napraviti. Larry Page i Sergey Brin, dva studenta diplomirala na Univerzitetu Stanford razvili tražilicu pod nazivom Bkrvb koristi ocijeniti značaj web stranice, oslanjali na matematički algoritam. Broj izračunava algoritam je "PageRank" je funkcija količine i snagu dolaznih linkova. Zapravo,

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر