۱۳۹۵ دی ۱۳, دوشنبه

suesuega optimization afi - as


Search Optimization afi (I le gagana Samoa: Search optimization afi), Seo mo puupuu (i le gagana Peretania: Seo), o se faagasologa mo le faaleleia o le vaʻaiga o se website po o se web itulau i masani taunuuga afi suesuega po algorithms. I se tulaga lautele, o le faamoemoega, o le nofoaga sili ona maualuga ma sili ona soo mai i le itulau o taunuuga suesuega, faia o le tele o tagata asiasi i le afi suesuega. "Seo" mafai patino ituaiga o suesuega eseese, e aofia ai faatusa suesuega, suesuega i le lotoifale, vitio suesuega, suesuega o aoaoga tau tomai, news suesuega ma alamanuia-patino afi tūsaʻo suesuega.
o le isi mailei Seo. O le atoa "Seo" o lona uiga optimization afi suesuega o.
Mataupu

    
1 History
    
2 fesootai ma afi suesuega
    
3 Auala
        
3.1 indexable
        
3.2 faatoilaloina fetolofi
        
3.3 faateleina i le taitai
    
4 pulou sinasina versus pulou uliuli
    
5 o se fuafuaga tau maketi
    
6 maketi faava o malo
    
7 faamaumauga aia tatau
    
8 Tagai foi i le
    
9 punaoa
    
10 Mau Faasino
History
Talu mai le ogatotonu o le vaitau o le 1990 e faapea o le afi muamua suesuega e matamata le Uepi muamua, Webmasters ma mataupu tuuina amata optimizing nofoaga mo afi suesuega, faasologa. I le taimi muamua sa uma Webmasters tatau ona faia ina ia tuuina atu le tuatusi o se itulau i le afi eseese o le a "apogaleveleve" i le "tolo" o le a auina atu le itulau, upu sii sootaga i isi itulau i totonu o le itulau ma toe foi faamatalaga o loo maua i luga o le itulau e fesoasoani ia faasino upu fou. O le faagasologa e aofia ai se apogaleveleve afi suesuega downloading se itulau ma teu i luga o le faigaluega afi suesuega ma se polokalama o le lona lua, ua lauiloa o se indexer, otootoga faamatalaga eseese e uiga i le screen, faamatalaga e pei o le upu o loo i ai ma o loo tu nei i luga o le itulau . , Ma le mamafa mo upu patino, ma sootaga uma o loo i le itulau, o lea e tolotolo i ina o le isi o luga o le lisi o mataupu talanoaina.
Webmasters ua amata ona iloa le taua o lou nofoaga ma faatulaga maualuga i taunuuga afi suesuega sa aofia ai i vaaiga o lenei, hackers lē matautia ma faataumaoi galulue i optimization afi suesuega ua tuuina atu.
E tusa ai ma se tasi alamanuia auiliilia Danny Sullivan, o le fuaitau sa faaaogaina atonu optimization afi suesuega i le 1997. I le aso 2 o Me 2007, sa taumafai Jason Gmbrt e faatalitonuina ai le faailoga tau fefaatauaiga tofi e Arizona "Seo" faagasologa o loo aofia i le faiga o upu autu ma e le o se auaunaga tau maketi ma faapea o le faaupuga "Seo" o se faailoga tau fefaatauaiga ua faamauina. Iloiloina loia, finau o lona incoherent "pe" Seo "e le mafai ona trademarked ona faasino atu i se faagasologa o le aoao o le faiga o upu autu, e mafai ona avea o se faailoga o tuuina atu auaunaga tau maketi i le fanua o le komepiuta."taunuuga afi suesuega Image itulauO se faataitaiga o se itulau o taunuuga afi suesuega
Uluaʻi lomiga o algorithms suesuega i faamatalaga e tuuina atu e le Webmasters e pei o le pine meta upu autu, po o le faasino upu o faila i le afi e pei o Ayalayvb latou faalagolago. pine Meta saunia ai se taiala i mataupu o le itulau taitasi. Peitai, i le faaaogaina meta faamatalaga e faasino upu sa itiiti faatuatuaina itulau aua o le filifiliga o le uputatala i le nofoaga meta Uepi pine mafai ona e ono avea o se faamatalaga saʻo o le aano moni o le nofoaga. Faamaumauga saʻo, atoatoa ma ogatasi i pine meta mafai tulaga itulau mo suesuega talafeagai. faaseseina foi tuuina mataupu Uepi a le numera o uiga i totonu o le puna HTML e faaleleia ai o latou tulaga itulau i afi suesuega.
Faatasi ai ma se faamamafa i le tulaga moni e pei density upu autu, lea e faapitoa pulea e le webmaster, afi uluai suesuega mafatia mai le sauaina ma le faasologa o le faiga. . Talu ai o le manuia ma le lauiloa o se suesuega i le afi e ala i lona tomai e maua sili atu ona talafeagai taunuuga mo soo se suesuega ua fuafuaina, matitiva lelei po o le le talafeagai taunuuga suesuega e mafai ona taitai atu ai tagata e faaaogaina e saili ai isi punaoa suesuega. tali e ala i le afi Search le atiina ae o le algorithm faasologa lavelave, lea vala e sili ona fiafia i ai o fesootaiga pule ma manipulating a si faigata atu ona fai. Larry Page ma Sergey Brin, lua tamaiti faauu mai Stanford Iunivesite atiina ae se afi suesuega taʻua faaaogaina Bkrvb e fua le lauiloa o le itulau o le initaneti, faalagolago i luga o se algorithm faamatematika. O le aofai fuafuaina e le algorithm, o le "PageRank" o se galuega tauave a le tele ma le malosi o sootaga inbound. Ae o le mea moni,

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر